Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 13 juni 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Praat mee over maatschappelijke voorzieningen in Helenaveen, Neerkant, Walsberg en Heiakker

De gemeente Deurne heeft een uitgebreid aanbod van maatschappelijke voorzieningen zoals scholen, gemeenschapshuizen en sportlocaties. Wij willen in gesprek met inwoners en direct betrokkenen over de toekomst van deze voorzieningen. Dit moet leiden tot een plan voor de Maatschappelijke Voorzieningen in de Buurt, dat de gemeenteraad eind dit jaar vaststelt.

lees verder...

Burgemeester kan pand sluiten bij vinden van productiemiddelen drugs

Op 1 januari 2019 is de Opiumwet gewijzigd. Burgemeesters kunnen daardoor ook panden sluiten waar voorwerpen of stoffen worden gevonden die duidelijk bestemd zijn voor het telen of produceren van drugs. De Peelgemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren hebben deze uitbreiding nu officieel vastgelegd in hun lokale beleidsregels.

lees verder...

Inspirerende gespreksavonden over maatschappelijke voorzieningen in Liessel en Vlierden

Goede en betaalbare basisvoorzieningen, zoals een school, ruimte voor ontmoeting en ruimte voor beweging zijn belangrijk voor de leefbaarheid in dorpen en wijken. Maar wie weet er nu beter wat er nodig is dan de inwoners zelf? Samen met inwoners van alle dorpen en wijken gaan we hierover in gesprek. Op 4 juni vond de aftrap plaats in Liessel, gevolgd door Vlierden op 6 juni.

lees verder...

Snelheidscontrole Helmondsingel

De politie heeft op dinsdag 4 juni een snelheidscontrole gehouden op de Helmondsingel. Op deze weg geldt een maximumsnelheid van 80km/h.

lees verder...

Jaarrekening 2018 en kaderbrief 2019 gepresenteerd

Het college van burgemeester en wethouders heeft op vrijdag 7 juni de jaarrekening 2018 en de kaderbrief 2019 gepresenteerd en aangeboden aan de gemeenteraad. Met de jaarrekening wordt het jaar 2018 financieel afgesloten. In de kaderbrief wordt bekeken waar in 2019 geld aan wordt uitgegeven. Beide documenten geven een goed beeld van de financiële situatie in de gemeente Deurne.

lees verder...

Informatiebijeenkomst zonnepanelenproject De Groene Zone op 20 juni

Op donderdagavond 20 juni organiseert de gemeente Deurne een informatiebijeenkomst over het zonnepanelenproject De Groene Zone. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen