Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 14 juni 2018

Nieuwsberichten van de digitale nieuwsmail staan bij elkaar in dit bericht op onze gemeentepagina. Berichten die u niet terug vindt op de gemeentepagina, staan nog wel in deze nieuwsmail.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Woning gesloten aan de Peelslenk in Deurne

De politie heeft op 21 april 2018 een grote hoeveelheid henneptoppen aangetroffen in een woning aan de Peelslenk in Deurne. Op grond van de Wet Damocles heeft de burgemeester van Deurne besloten om de woning te sluiten voor een periode van drie maanden.

lees verder...

Asbestdaken vanaf 2024 verboden

Vanaf 2024 zijn in heel Nederland asbestdaken verboden. Het jaar 2024 lijkt nog ver weg, maar het is slim om nu al actie te ondernemen. De verwachting is namelijk dat de kosten de komende jaren zullen toenemen. Bovendien komt u tot en met 2019 in aanmerking voor subsidie.

lees verder...

Subsidie opruimen drugsafval

Je leest het regelmatig in de krant of op het nieuws: drugsafval gedumpt. In onze provincie komt dit vaak voor. Het drugsafval zit meestal in plastic tanks, jerrycans of vaten, maar het wordt ook op andere manieren gedumpt. Het gaat om zeer gevaarlijke stoffen die de gezondheid schaden en de bodem of het water kunnen verontreinigen.

lees verder...

Onderzoek snelheid randwegen

De gemeente heeft een verkeersonderzoek laten uitvoeren naar de verhoging van de snelheid op de randwegen. Het gaat dan om de Theo van Doesburgstraat, Knoflookpad, een gedeelte van de Vlierdensedreef en Binderendreef. Inmiddels is het onderzoek afgerond. Het onderzoek bevat de effecten van een verhoging van de snelheid (in 2030), rekening houdend met realisatie van de spoortunnel bij de Binderendreef.

lees verder...

Terug

Pagina opties