Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 16 februari 2017

Hierbij ontvangt u nogmaals de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne. In de eerder toegezonden nieuwsmail staat per ongeluk de datum van volgende week donderdag vermeld. Onze excuses hiervoor.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Aanslagbiljet gemeentelijke en waterschapsbelastingen

Deze maand ontvangt u van de Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) het aanslagbiljet voor de gemeentelijke en de waterschapsbelasting. Het gaat om de OZB (voor huiseigenaren) en de afvalstoffenheffing en rioolheffing. Als u zich heeft aangemeld bij MijnOverheid ontvangt u het aanslagbiljet digitaal.

lees verder...

Vastgesteld bestemmingsplan ‘Braamweg 7 –Langstraat 67, Deurne’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 7 februari 2017 het bestemmingsplan ’Braamweg 7 –Langstraat 67, Deurne’  (NL.IMRO.0762.BP201603-C001) ongewijzigd heeft vastgesteld.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen