Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 16 januari 2020

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Reactie Deurne op verzoek provincie voor aanpak N270 Deurne-Helmond

Onlangs heeft de provincie het voornemen bekend gemaakt om te starten met de nadere uitwerking van de plannen voor de N270/Helmondsingel tussen Helmond en Deurne en het onderzoek naar de financiële haalbaarheid hiervan. De plannen bestaan uit het uitbreiden naar 2x2 rijstroken, parallelwegen en slimme verkeerslichten.

lees verder...

Cultuuroptimisten over jongeren en cultuur

Op woensdag 22 januari is er weer een Cultuuroptimisten avond. Een inspirerende netwerkavond voor cultuurverenigingen, -liefhebbers en geïnteresseerden. Deze keer vindt de bijeenkomst plaats in de Honingpot op het Rijtven te Deurne. Het thema van deze avond is ‘jongeren’.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen