Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 16 november 2017

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiĆ«le bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Vergunningen horeca

De burgemeester van Deurne heeft de volgende horeca-exploitatievergunning op grond van artikel 2.28 van de Algemene plaatselijke verordening gemeente Deurne 2010 verleend:

lees verder...

100 afvaluitdagers gezocht!

De gemeente Deurne en het Alfrinkcollege zijn op zoek naar 100 afvaluitdagers. We dagen 100 huishoudens uit om 100 dagen, 100% afvalvrij te leven. Voor dit project werken we samen met het Alfrinkcollege en alle deelnemers aan een afvalvrije samenleving. Deurne is de eerste gemeente in deze regio en het Alfrinkcollege de eerste school in Nederland die meedoen met het 100-100-100 project.

lees verder...

Vrij parkeren van vrijdag 29 december tot dinsdag 2 januari in centrum van Deurne

Vanaf vrijdag 29 december 12.00 uur tot dinsdag 2 januari 13.00 uur zijn de parkeerautomaten en de Deurnepas-lezers in het centrum van Deurne afgeschermd. Dit om vuurwerk schade te voorkomen.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen