Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 17 mei 2018

Nieuwsberichten van de digitale nieuwsmail staan voortaan bij elkaar in dit bericht op onze gemeentepagina. Berichten die u niet terug vindt op de gemeentepagina staan nog wel in deze nieuwsmail.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Gewijzigde ophaaldag afval

Op maandag 21 mei (2e Pinksterdag) wordt er geen afval opgehaald. In plaats daarvan wordt de GFT-container op zaterdag 19 mei al leeg gemaakt. Zorgt u ervoor dat uw container op de inzameldag om 7.30 uur aan de straat staat, dan zorgen wij ervoor dat deze geleegd wordt.

lees verder...

Gemeentehuis en Zorg in Deurne gesloten op 2e Pinksterdag

Op maandag 21 mei is het 2e Pinksterdag. Die dag zijn de gemeente, Zorg in Deurne en de VVV-balies in het gemeentehuis de hele dag gesloten.

Voor het maken van een afspraak of doorgeven van een melding kunt u terecht op deze website. Voor informatie over Zorg in Deurne kunt u kijken op www.zorgindeurne.nl.

lees verder...

Nieuw college benoemd en beëdigd

In de raadsvergadering van dinsdag 15 mei zijn de wethouders benoemd en beëdigd. De samenstelling van het huidige college is dezelfde als afgelopen raadsperiode: Marinus Biemans van DOE!, Helm Verhees van DeurneNU en Marnix Schlösser van de VVD. De drie wethouders vormen samen met burgemeester Hilko Mak het college van burgemeester en wethouders.

lees verder...

Beleef techniek in de regio Helmond-De Peel tijdens de Dutch Technology Week!

In de Brainport Regio wordt van maandag 4 juni tot en met zaterdag 9 juni voor de zevende keer de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd. Tijdens deze week staan de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen centraal. Als techniekregio bij uitstek heeft de regio Helmond-De Peel tijdens de DTW een interessant programma. Zo vindt op zaterdag 9 juni een groot publieksevenement plaats.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen