Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 18 januari 2018

Hierbij ontvangt u de laatste actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiĆ«le bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Publicaties in het Weekblad voor Deurne

Sinds donderdag 11 januari vindt u bij de gemeenteberichten in het Weekblad voor Deurne informatie over vergunningen, bestemmingsplannen en meldingen. In het weekblad kunt u zien welke omgevingsvergunningen zijn aangevraagd of verleend, welke bestemmingsplannen ter inzage liggen en welke meldingen zijn ingediend.

lees verder...

Storm

Op donderdag 18 januari trok een storm over ons land. Ook in Deurne heeft de storm gezorgd voor omgewaaide bomen en afgebroken takken. De gemeente kreeg tientallen meldingen binnen.

lees verder...

Asbestdaken vanaf 2024 verboden

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in heel Nederland verboden. U bent als eigenaar van een woning, schuur, tuinhuis, stal of loods zelf verantwoordelijk dat het asbestdak verwijderd wordt. Het jaar 2024 lijkt nog ver weg, maar het is slim om nu al actie te ondernemen. De verwachting is namelijk dat de kosten de komende jaren zullen toenemen. Graag geven wij u tips en adviezen.

lees verder...

Meedenkavond over de zorg

Maakt u gebruik van de Wmo of Jeugdhulp in Deurne? Of heeft u hier de afgelopen jaren gebruik van gemaakt? Dan nodigen wij u van harte uit voor een meedenkavond over de zorg op woensdag 31 januari. De meedenkavond vindt plaats in het Cultuurcentrum aan het Martinetplein 1 en duurt van 19.15 tot 20.30 uur.

lees verder...

Terugblik op het 100-100-100-afvalproject

Het 100-100-100-afvalproject is alweer de zevende week ingegaan. We zijn dus al bijna op de helft van het project. Met de deelnemende huishoudens streven we er naar om zo min mogelijk restafval te produceren. 

Uit de eerste resultaten blijkt dat we het erg goed doen. De opdrachten hebben geleid tot veel activiteit op het platform. Dat is mooi, omdat we daaruit kunnen leren voor de toekomst. Op het web platform voorzien deelnemers elkaar enthousiast van informatie, beantwoorden ze elkaars vragen en kaarten ze problemen waar ze tegenaan lopen aan.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen