Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 2 augustus 2018

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiële bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Controle Peelland Interventie Team op twee locaties in de gemeente Deurne

Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft op donderdag 26 juli, samen met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en waterschap Aa en Maas, een controle uitgevoerd op twee locaties in de gemeente Deurne. Op beide locaties wordt mest verwerkt. Bij de controles zijn enkele overtredingen geconstateerd.

lees verder...

Actie ‘Het geluid van Deurne’ levert mooi nieuw repertoire op voor carillon gemeentehuis

Maar liefst 2.200 stemmen zijn er uitgebracht op ‘Het geluid van Deurne’. Via deze actie konden inwoners van de gemeente Deurne aangeven welk nummer zij willen horen door het carillon van het gemeentehuis. Een jury heeft uit de top 10 zes nieuwe nummers gekozen, die vanaf oktober te horen zijn in het centrum van Deurne.

lees verder...

Terug

Pagina opties