Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 2 maart 2017

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Samen stappen maken in belang van kind én gezin

Gemeente en onderwijs moeten hand in hand optrekken om elk individueel kind en het gezin van dat kind te helpen. Want elk kind dat thuis zit, is er één te veel. Dat is de belangrijkste uitkomst van een overleg op woensdag 22 februari tussen burgemeester Hilko Mak, wethouder Marnix Schlösser en Jan van der Heijden (bestuurdersvoorzitter primair onderwijs) en Hans Schapenk (bestuurdersvoorzitter voortgezet onderwijs) van de samenwerkingsverbanden PO en VO van SWV Helmond-Peelland.

lees verder...

Extra vertoning klimaatfilm ‘Before the Flood’

De eerste vertoning van de klimaatfilm 'Before the Flood' op donderdag 16 maart zat snel vol. Daarom hebben we besloten om een tweede vertoning te laten plaatsvinden en wel op woensdag 5 april om 20.00 uur in het Cultuurcentrum Deurne. De film is voor iedereen gratis toegankelijk.

lees verder...

Terug

Pagina opties