Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 20 juni 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Informatieavond Energyport Peelland over energiebesparing

Energyport Peelland nodigt u uit voor de tweede Informatieavond in 2019 over Energiebesparing. Deze wordt gehouden op maandag 24 juni om 19.00 uur bij de Ossenbeemd. Het thema van deze avond is “Meten is Weten”.

lees verder...

Aantal meldingen eikenprocessierups neemt af

Het aantal meldingen over de eikenprocessierups neemt gelukkig af. De meldingen die nog binnen komen, worden doorgegeven aan de aannemer, die de nesten weg zuigt.

lees verder...

Peelland Interventie Team controleert twee locaties in de gemeente Deurne

Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft op dinsdag 18 juni een controle uitgevoerd bij twee locaties in de gemeente Deurne. Door de controles kreeg het team inzicht in het gebruik en de activiteiten op de twee locaties. Hier wordt nader onderzoek naar gedaan. Er vindt ook nader onderzoek plaats naar de woonsituatie op één van de locaties.

lees verder...

Glasvezel

De aanleg van glasvezel in de gemeente Deurne is in augustus 2019 gestart. Aannemer Spitters legt in een groot deel van de kern Deurne voor zowel E-Fiber als voor KPN NetwerkNL een glasvezelnetwerk aan. In de rest van de gemeente Deurne legt Spitters het glasvezelnetwerk van E-Fiber aan.

lees verder...

Terug

Pagina opties