Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 21 juli 2016

Zoals u van ons gewend bent op donderdag ontvangt u hierbij een overzicht van de actuele nieuwsberichten van de gemeente Deurne

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Afscheid wethouder Lemlijn

Na tien jaar wethouderschap neemt Nicole Lemlijn afscheid als wethouder van de gemeente Deurne. Zij kijkt terug op tien boeiende, enerverende en inspirerende jaren, waarin zij in goede samenwerking met de ambtenaren, collega’s, gemeenteraad, partijgenoten en vooral met de vele betrokken inwoners, waardevolle resultaten heeft geboekt. Nu vindt zij het tijd voor een nieuwe uitdaging en draagt zij het stokje over aan haar opvolger.

Op donderdag 21 juli kunt u afscheid nemen van Nicole als wethouder van de gemeente Deurne. Het afscheid vindt plaats in de hal van het gemeentehuis van 17.30 tot 19.30 uur.

lees verder...

Waarderingsactie voor mantelzorgers in Deurne

Gemeente Deurne en de LEVgroep organiseren in het najaar van 2016 opnieuw de jaarlijkse waarderingsactie voor mantelzorgers. In de week van 10 november, “de Dag van de mantelzorg”, zullen mantelzorgers in het zonnetje gezet worden. Dit als waardering voor alle zorg en ondersteuning die zij bieden aan zorgvragende inwoners van gemeente Deurne.

lees verder...

Zeilberg kermis 2016 een dag langer

Op verzoek van de dorpsraad Zeilberg heeft het college besloten, dat de kermis in Zeilberg een dag langer mag duren. Voor 2016 betekent dit, dat de kermis gehouden zal worden vanaf vrijdag 5 augustus tot en met dinsdag 9 augustus.

De kermisattracties staan opgesteld op het Kerkplein naast gemeenschapshuis Den Draai.

lees verder...

Maak het inbrekers niet te makkelijk

De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of dagje uit. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn of omdat ze een raam open zien staan. Hieronder vindt u een aantal tips om woninginbraak te voorkomen:

lees verder...

Openingstijden gemeentehuis in de zomerperiode

Van 1 tot en met 26 augustus is het gemeentehuis geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. In deze periode komt de middag- en avondopenstelling van de publieksbalies te vervallen en is het gemeentehuis vanaf 12.30 uur gesloten.

De publieksbalies werken op afspraak. Via onze website kunt u een afspraak maken of telefonisch via het Klantcontactcentrum, telefoonnummer (0493) 38 77 11. Het Klantcontactcentrum is tijdens de zomerperiode telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur.

lees verder...

Actiedag tegen fietsdiefstal

Vlak voordat de zomervakantie begint, kunt u gratis uw fiets laten graveren. Dat kan op zaterdag 23 juli tijdens een speciale actiedag tegen fietsdiefstal op de Markt in Deurne. Het motto van de actiedag is: ‘U wilt toch niet lopen? Geef fietsendieven geen kans.’

lees verder...

Terug

Pagina opties