Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 22 augustus 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Wegwerkzaamheden Helmondseweg

De fietsoversteek bij de Helmondseweg, Strausslaan, Haspelweg wordt aangepast. Dit gebeurt op verzoek van verkeersouders van de basisschool Tijl Uilenspiegel. De verkeersouders zetten zich al langer in voor de verkeersveiligheid bij de Helmondseweg. Drie jaar geleden is bij de Jan Linders een voetgangersoversteek gerealiseerd. Nu wordt de oversteek bij de Strausslaan-Haspelweg aangepast.

lees verder...

Ervaringsverhalen uit de zorg: Ons Plekske in Liessel

Aan de hand van interviews en gesprekken met medewerkers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden we een inkijkje in de zorg en ondersteuning in de gemeente Deurne. In deel 2: een bezoek aan Ons Plekske in Liessel.

lees verder...

Terug

Pagina opties