Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 23 maart 2017

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Leges voor bestemmingsplannen in Deurne flink verlaagd

Voor het aanvragen van een vergunning of een verzoek tot wijziging van het bestemmingsplan betaal je leges. Dit zijn kosten die je betaalt voor de uren die de gemeente bezig is met de beoordeling van de aanvraag. De gemeente Deurne heeft de legeskosten voor bestemmingsplannen flink verlaagd. Hierdoor wordt het voor inwoners een stuk voordeliger om een bouwplan te realiseren.

lees verder...

Extra vertoning klimaatfilm ‘Before the Flood’

De eerste vertoning van de klimaatfilm 'Before the Flood' op donderdag 16 maart zat snel vol. Daarom hebben we besloten om een tweede vertoning te laten plaatsvinden en wel op woensdag 5 april om 20.00 uur in het Cultuurcentrum Deurne. De film is voor iedereen gratis toegankelijk.

lees verder...

Gratis compost op zaterdag 25 maart als beloning voor scheiden gft- en groenafval

Met deze actie bedanken de gemeente Deurne en Attero de inwoners voor hun inspanning om gft- en groenafval gescheiden aan te leveren. Attero maakt daar compost van. Een echt kringloopproduct omdat organisch materiaal van de bodem weer terug komt in diezelfde bodem.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen