Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 24 november 2016

Hierbij ontvangt u een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Op pakjesavond is het gemeentehuis gesloten

Op maandag 5 december vervalt de avondopenstelling van het gemeentehuis. Om u die dag goed van dienst te zijn is er in de ochtend een extra balieopenstelling van 09.00 t/m 12.30 uur.

lees verder...

Interview wethouder Biemans op DMG Radio

Wethouder Marinus Biemans geeft op zaterdag 26 november een interview op DMG Radio. In het programma Deurne Draait Door gaat hij onder andere in op de inzameling van PMD-afval (Plastic verpakkingen, Metalen en Drankenkartons), het Cultuurcentrum en JONG, de nieuwe netwerkclub van jonge Deurnese ondernemers.

lees verder...

Laatste oproep! Meld uw initiatief aan voor ‘Het Verhaal van Deurne’

In 2016 vonden de eerste geslaagde activiteiten plaats in het kader van het Deurnese cultuurbeleid ‘Het Verhaal van Deurne’. Ook in 2017 loopt deze regeling door. Voor de eerste helft van 2017 kunt u nog tot 1 december 2016 een aanvraag indienen bij de gemeente. Er is voor de eerste helft van het nieuwe jaar € 25.000 beschikbaar.

lees verder...

Glas scheiden wordt nu nog makkelijker!

Morgen, vrijdag 25 november komt het Glas in ’t Bakkie-team van 11.00 tot 14.00 naar de Albert Heijn-winkel aan de Wolfsberg 20 in Deurne. Het promotieteam van ‘Glas in ’t bakkie’ gaat klanten vertellen over het gemak van glas scheiden. De boodschap van de campagne is dat glas voortaan met restjes en deksels in de glasbak mag. Anders gezegd: Leeg is schoon genoeg! Glas scheiden wordt hierdoor nog makkelijker. Bovendien krijgt u gratis een Glastas.

lees verder...

Collectieve aanvullende verzekering 2017

Heeft u een laag inkomen en hoge zorgkosten? Dan is de Collectieve aanvullende verzekering (CAV) van de gemeente interessant voor u.

Dit is een voordelige ziektekostenverzekering, want:

  • u krijgt collectiviteitskorting op uw verzekeringspremie;
  • de gemeente verstrekt een bijdrage in de premie;
  • u profiteert van vergoedingen van kosten via de aanvullende verzekering.

lees verder...

NL Alert

Bij een noodsituatie in jouw omgeving wil je weten wat je moet doen. Daarom is er NL Alert. Als bij jou in de buurt een ramp gebeurt, dan ontvang je een tekstbericht op je mobiel. Hierin staat precies wat er aan de hand is en wat je op dat moment het beste kunt doen. Ga nu naar nl-alert.nl, stel je mobiel in en help ook anderen met instellen.

lees verder...

Wijzigingen in de bus dienstregeling

Met ingang van 11 december wijzigt de dienstregeling van de bussen in Zuidoost Brabant. U als reiziger krijgt te maken met nieuwe bussen, betere verbindingen, andere lijnnummers en gewijzigde routes met andere tijden.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen