Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 25 april 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Milieustraat gesloten op Koningsdag

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is de milieustraat de hele dag gesloten.

lees verder...

Hoe seniorvriendelijk is het centrum van Deurne?

De gemeente is benieuwd naar de mening van 75-plussers over de openbare ruimte en de voorzieningen in het centrum van Deurne. Wat vindt u van de voorzieningen en publieke gebouwen? Hoe zit het met de gastvrijheid? En hoe ervaart u de communicatie en informatie? Het zijn enkele van de vragen die aan bod komen in de enquĂȘte die op donderdag 25 april naar ongeveer 1.200 inwoners van 75 jaar en ouder wordt gestuurd.

lees verder...

Steekproef PIT bij post- en koeriersbedrijven in Helmond en Deurne

Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft op woensdag 24 april een steekproef gedaan bij drie post- en koeriersdiensten in Helmond en een post- en koeriersdienst in Deurne. Er werden diverse overtredingen geconstateerd.

lees verder...

Themabijeenkomst Gezond en Vitaal

Als vervolg op het project Wonen met Gemak, het langer en comfortabel thuis wonen, organiseert Zorg in Deurne op maandag 6 mei een themabijeenkomst Gezond en Vitaal.

lees verder...

Terug

Pagina opties