Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 25 augustus 2016

Zoals u van ons gewend bent op donderdag ontvangt u hierbij een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Normale openingstijden vanaf maandag 29 augustus

Vanaf maandag 29 augustus is het gemeentehuis weer op de normale tijden geopend.

lees verder...

Interview wethouder Biemans op DMG Radio

Op zaterdag 27 augustus geeft Marinus Biemans zijn eerste interview als wethouder op DMG Radio. In het programma Deurne Draait Door vertelt hij over zijn eerste weken als wethouder. Ook gaat hij in op de aanpak van het centrum, het Cultuurcentrum, het buitengebied, subsidies voor ‘Het verhaal van Deurne’ en zaken die spelen op economisch gebied in Deurne.

lees verder...

Wegafsluitingen tijdens evenementen

In het weekend van 26, 27 en 28 augustus zijn enkele wegen afgesloten voor de Nacht van het Witte Doek en de boekenmarkt in Deurne en de kofferbakverkoop in Vlierden.

lees verder...

Sluitingstijden horeca tijdens Liessel kermis

Tijdens de kermis in Liessel gelden andere sluitingstijden voor de horeca, gelegen nabij de kermis, dan normaal. De kermis duurt van zaterdag 27 tot en met dinsdag 30 augustus.

lees verder...

Werkzaamheden in de Liesselse Bossen

De komende periode worden er in de Liesselse Bossen bomen gekapt. Dit gebeurt in het gebied rond de Hazeldonkseweg en Hazenweg. Een groot deel van het bos bestaat uit grove dennen. Een deel van deze dennen wordt gekapt. Op de open plekken die dan ontstaan, worden loofbomen aangeplant en kunnen diverse jonge boom- en struiksoorten groeien. In de overige delen van het bos worden bomen gekapt om de blijvende bomen meer ruimte te geven.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen