Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 25 oktober 2018

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiële bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Start nieuwe repertoire carillon van Deurne

Met de actie ‘Het geluid van Deurne’ konden inwoners van de gemeente Deurne eerder dit jaar bepalen welke nummers zij willen horen door het carillon van het gemeentehuis. De actie heeft een mooi nieuw repertoire opgeleverd. Sinds zaterdag 27 oktober worden de nummers van het nieuwe repertoire gespeeld.

lees verder...

Geef uw mening over Deurne-centrum

Onder het motto ‘Samen Deurne Centrum verbeteren’ zijn verschillende partijen samen aan de slag gegaan om het centrum van Deurne te verbeteren. Er worden allerlei acties opgezet om het centrum aantrekkelijker te maken voor inwoners en bezoekers.

lees verder...

Deurne doet het licht uit tijdens de Nacht van de Nacht

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober gaat de wintertijd in. Natuur- en milieuorganisaties vragen deze nacht aandacht voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting. Dat doen zij onder de naam Nacht van de Nacht. Ook Deurne doet mee, door het licht uit te doen en door leuke activiteiten te organiseren.

lees verder...

Terug

Pagina opties