Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 26 januari 2017

Hierbij ontvangt u een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiƫle bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Extra tijdelijke parkeerplaats bij station Deurne

Het P+R-parkeerterrein bij station Deurne wordt goed gebruikt. Er zijn dagen dat het echt zoeken is naar een vrije parkeerplaats. Voorlopig kunt u, als het P+R-terrein vol staat, parkeren op een extra parkeerplaats aan de Laurens Costerstraat. Dit is een zijstraat van de Fabriekstraat.

lees verder...

De toekomst van Deurne, daar praat je toch over mee?!

Welke ontwikkelingen komen op Deurne af? Hoe moet Deurne hier mee omgaan? Welke belangen spelen een rol en kan de gemeente dat alleen? Deze vragen komen aan bod bij de toekomstvisie waar de gemeente op dit moment aan werkt.

lees verder...

Interview wethouder Verhees op DMG Radio

Wethouder Helm Verhees geeft op zaterdag 28 januari een radio-interview op DMG Radio. In het programma Deurne Draait Door vertelt hij over de extra goederentreinen die door Deurne komen, woningbouw, parkeren bij station Deurne, de aanpak van de Soemeersingel en Koolweg in Helenaveen en nieuwe ledverlichting in Neerkant en geeft hij een update van de werkzaamheden aan de Veldstraat.

lees verder...

Avond over jeugdhulp gaat niet door

Op woensdag 15 februari zou er een avond plaatsvinden over jeugdhulp. Ouders van kinderen die jeugdhulp krijgen, konden hier in gesprek gaan met de leden van de raadscommissie Samenleving om hun ervaringen te delen. Helaas hebben we moeten besluiten om deze avond te annuleren, vanwege het beperkte aantal aanmeldingen.

lees verder...

Regel uw belastingzaken online

Eind februari ontvangen alle huishoudens in Deurne een aanslagbiljet gemeentelijke belastingen van de Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). Dit aanslagbiljet bevat de OZB (voor huiseigenaren), afvalstoffenheffing en rioolheffing voor dit jaar. Ook de waterschapsbelasting zit hierbij.

In plaats van op papier kunt u uw belastingaanslag ook online ontvangen. Zo regelt u uw belastingzaken eenvoudig en snel via internet.

lees verder...

Terug

Pagina opties