Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 26 oktober 2017

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Deurne doet het licht uit tijdens de Nacht van de Nacht

Op zaterdag 28 oktober, in de nacht dat de wintertijd ingaat, vindt de Nacht van de Nacht plaats. Natuur- en milieuorganisaties vragen deze nacht aandacht voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting. Ook Deurne doet mee, door het licht uit te doen én met leuke activiteiten.

lees verder...

Informatie bijeenkomst voor mensen met een laag inkomen

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u gebruik maken van regelingen van de gemeente. Zoals de bijzondere bijstand, maatschappelijke participatie en de gemeentelijke Collectieve Aanvullende Verzekering (CAV).

lees verder...

Foto-expositie in het gemeentehuis: Zwerftochten door de Peel

In het gemeentehuis is tot en met 1 december een fototentoonstelling te zien over het werk van Peter Vink. Naar een idee van Heemkundekring H.N. Ouwerling heeft fotoclub Optika met medewerking van de Deurnese fotograaf Ton Hartjens een selectie gemaakt van foto’s uit de vele bundels ‘Zwerftochten door de Peel’. In deze bundels zijn de vele verhalen van Peter Vink samengevat die wekelijks onder de titel ‘Dit Deurne van ons’ in het Weekblad voor Deurne stonden.

lees verder...

Controleactie Peelland Interventie Team in onder andere de gemeente Deurne

Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft op woensdag 25 oktober een controleactie gehouden in de gemeenten Deurne, Helmond, Laarbeek en Someren. Bij deze controleactie zijn diverse zaken geconstateerd die niet in orde zijn. Tegen een aantal zaken is direct opgetreden, naar andere zaken vindt nader onderzoek plaats en worden indien nodig passende maatregelen genomen.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen