Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 27 juni 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Enquête over cultuurbeleid, bedankt voor uw inbreng

Bent u degene die op verjaardagen cultuur(subsidies) verguist of juist de hemel in prijst? Met deze zin werden inwoners van de gemeente Deurne in mei uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête over cultuurbeleid. Dit leverde 277 reacties op. De gemeente bedankt alle inwoners die hebben gereageerd voor hun inbreng en betrokkenheid.

lees verder...

Praat mee over maatschappelijke voorzieningen in Walsberg en Heiakker

De gemeente Deurne heeft een uitgebreid aanbod van maatschappelijke voorzieningen zoals scholen, gemeenschapshuizen en sportlocaties. Wij willen in gesprek met inwoners en direct betrokkenen over de toekomst van deze voorzieningen. Dit moet leiden tot een plan voor de Maatschappelijke Voorzieningen in de Buurt, dat de gemeenteraad eind dit jaar vaststelt.

lees verder...

Terug

Pagina opties