Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 27 september 2018

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiƫle bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Glasvezel

De aanleg van glasvezel in de gemeente Deurne is in augustus 2019 gestart. Aannemer Spitters is druk met de voorbereiding van de woningen op de glasvezelaansluitingen. Spitters legt voor zowel E-Fiber als voor KPN NetwerkNL het netwerk aan en zal daarom ook beide huisaansluitingen monteren.

lees verder...

Brief aan de minister over Afrikaanse varkenspest

Het college van burgemeester en wethouders heeft op vrijdag 21 september een brief gestuurd aan minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit over de Afrikaanse varkenspest. In de brief spreekt het college haar zorgen uit over het risico van de uitbraak van dit voor varkens zeer besmettelijke en dodelijke virus. Ook heeft het college aan de minister een aantal te nemen maatregelen voorgesteld.

lees verder...

Terug

Pagina opties