Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 28 februari 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiële bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentehuis, VVV en Zorg in Deurne gesloten op 4 en 5 maart

Op carnavalsmaandag en –dinsdag is het gemeentehuis de hele dag gesloten. Ook het kantoor van Zorg in Deurne en de VVV zijn die dagen dicht.
Voor geboorteaangiften en overlijdensaangiften is de ambtenaar van de burgerlijke stand telefonisch bereikbaar op maandag 4 maart tussen 09.00 en 10.00 uur op telefoonnummer: 06-30 63 34 80.
Veel zaken, zoals een verhuizing doorgeven of een afspraak maken regelt u gemakkelijk online op onze website.

lees verder...

Snelheidscontroles

De politie heeft de afgelopen week op diverse wegen in de gemeente Deurne snelheidscontroles gehouden. Hieronder leest u de resultaten.

lees verder...

Burgerpeiling gemeente Deurne

Wat vindt u van de voorzieningen in uw buurt? Voelt u zich thuis in uw buurt? Brengt de gemeente Deurne u voldoende op de hoogte van plannen? Dit zijn een aantal vragen die aan u worden gesteld in een burgerpeiling.

We willen graag weten hoe onze inwoners denken over hun buurt en de gemeente. Daarom doen we hier onderzoek naar. De burgerpeiling is een onderzoek naar de ervaringen met de buurt waarin u woont, uw leefsituatie en uw ervaringen met de gemeente. De burgerpeiling wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Pon.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen