Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 28 juli 2016

Zoals u van ons gewend bent op donderdag ontvangt u hierbij een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiƫle bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Openingstijden gemeentehuis in de zomerperiode

Van 1 tot en met 26 augustus is het gemeentehuis geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. In deze periode komt de middag- en avondopenstelling van de publieksbalies te vervallen en is het gemeentehuis vanaf 12.30 uur gesloten.

De publieksbalies werken op afspraak. Via onze website kunt u een afspraak maken of telefonisch via het Klantcontactcentrum, telefoonnummer (0493) 38 77 11. Het Klantcontactcentrum is tijdens de zomerperiode telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur.

lees verder...

Huishoudelijke ondersteuning nieuwe werkwijze

Uw gemeente heeft de werkwijze voor Wmo huishoudelijke ondersteuning nog eens goed bekeken. Dit heeft geleid tot aanpassingen in de werkwijze die per 25 juli 2016 zijn ingegaan.

lees verder...

Sluitingstijden horeca tijdens Zeilberg kermis

Tijdens de kermis in Zeilberg, die wordt gehouden van vrijdag 5 augustus t/m dinsdag 9 augustus, gelden andere sluitingstijden voor de horeca, gelegen nabij de kermis, dan normaal.

lees verder...

Radio interview wethouder Verhees op DMG Radio

Op zaterdag 30 juli geeft wethouder Helm Verhees een interview op DMG Radio. In het programma Deurne Draait Door vertelt hij over de ontwikkelingen in de Spoorzone, woningbouw, de aanpak van spoorwegovergangen en het voorkomen van wateroverlast.

lees verder...

Nieuwe bestemmingsplannen voor Breemortelweg 12 en Vlierdenseweg 106

In de raadsvergadering van dinsdag 19 juli heeft de gemeenteraad twee bestemmingsplannen vastgesteld: een voor de Breemortelweg 12 en een voor de Vlierdenseweg 106.

lees verder...

Wijzigingsplan Oude Vreewijkseweg 103 vastgesteld

Voor de Oude Vreewijkseweg 3 in Deurne is een wijzigingsplan vastgesteld. Dit plan maakt de splitsing van de bestaande langgevelboerderij in twee woningen mogelijk.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen