Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 28 juni 2018

Nieuwsberichten van de digitale nieuwsmail staan bij elkaar in dit bericht op onze gemeentepagina. Berichten die u niet terug vindt op de gemeentepagina, staan nog wel in deze nieuwsmail.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Andere opstelling kermis Neerkant

Van vrijdagavond 29 juni tot en met dinsdag 3 juli is het kermis in Neerkant. In verband met de werkzaamheden die plaatsvinden in de dorpskern, staat de kermis dit jaar op de Dorpsstraat en niet op het plein bij de kerk.

lees verder...

Aangepaste openingstijden gemeentehuis en Zorg in Deurne tijdens zomervakantie

In de periode van 16 juli tot en met 10 augustus zijn het gemeentehuis en Zorg in Deurne geopend op alle werkdagen van 09.00-12.30 uur. De middag- en avondopenstelling van de publieksbalies en Zorg in Deurne komt in deze periode te vervallen. 

lees verder...

Sportgala wederom in Deurne: sport, onze passie!

Na het succes van vorig jaar, organiseren Leef! Deurne en de gemeente Deurne op zaterdagavond 15 december 2018 wederom het Sportgala van Deurne. Een spetterend evenement waar sporters en onmisbare vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Met allerlei vormen van entertainment tijdens de avond wordt het een geweldige beleving! Noteer deze datum alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen!  

lees verder...

Terug

Pagina opties

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is.

Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen