Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 28 september 2017

Volgende week zondag (8 oktober) houden wij een open dag. In onderstaand bericht leest u daar meer over. Daarnaast ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Leuke activiteiten tijdens open dag gemeentehuis op zondag 8 oktober

Wij houden op zondag 8 oktober een open dag! Tussen 12.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van de gemeente. Ook de politie, brandweer, Zorg in Deurne en nog veel meer partijen waar we mee samenwerken zijn vertegenwoordigd. In en rond het gemeentehuis krijgt u informatie over ruim 20 verschillende thema’s, kunt u meedoen aan activiteiten en speeddaten met de burgemeester, wethouders en leden van de gemeenteraad.

lees verder...

VVV vanaf maandag 2 oktober te vinden in het gemeentehuis

Op 1 oktober verwelkomen wij een nieuwe partner in ons gemeentehuis. De VVV is vanaf die datum tijdelijk in ons gebouw gehuisvest. Het gemeentehuis wordt zo steeds meer een huis voor de samenleving.

lees verder...

De nieuwe GFT container is grijs met groene deksel

Als u een nieuwe GFT-container aanvraagt, is deze voortaan grijs met een groene deksel. De containers worden niet allemaal gewisseld. U ontvangt alleen een nieuwe container als u deze aanvraagt, bijvoorbeeld omdat uw container stuk is, u een grotere of kleinere container wilt of als u in een nieuwbouwwoning gaat wonen.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen