Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 29 november 2018

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiële bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentehuis vrijdagmiddag 30 november telefonisch niet bereikbaar

Vanwege werkzaamheden aan de telefooncentrale is op vrijdagmiddag 30 november, vanaf 13.00 uur, het gemeentehuis telefonisch niet bereikbaar. Als u een melding wilt doen, kunt u daarvoor het formulier gebruiken via Melding en Klachten.

lees verder...

Reageren op plannen straatverlichting?

In de dorpen en wijken in de gemeente Deurne wordt de oude straatverlichting vervangen door nieuwe ledverlichting. Er gaat ook verlichting weg of deze is al weggehaald. Op fietsroutes tussen de dorpen komt juist extra verlichting. Samen met de dorps- en wijkraden bekijkt de gemeente welke verlichting weg kan en wat goede plekken zijn voor extra fietspadverlichting.

lees verder...

Najaarsnota 2018 gepresenteerd

Op vrijdag 24 november heeft het college van burgemeester en wethouders de najaarsnota 2018 gepresenteerd. De najaarsnota is een tussentijdse rapportage aan de gemeenteraad en geeft een vooruitblik op de jaarrekening 2018. In het document wordt de gemeenteraad meegenomen in de afwijkingen op de budgetten.

lees verder...

Leefbaar en Vitaal Neerkant en gemeente Deurne ondertekenen Dorpsakkoord

Op donderdag 22 november hebben Leefbaar en Vitaal Neerkant en de gemeente Deurne het Dorpsakkoord 2018-2022 voor Neerkant gepresenteerd. Met dit akkoord bevestigen zij hun samenwerking in de komende jaren. Het akkoord bevat gezamenlijke projecten waar beide partijen vanuit hun eigen rol een bijdrage aan leveren.

lees verder...

Controle Peelland Interventie Team op drie locaties in de gemeenten Asten, Deurne en Helmond

Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft op vrijdag 23 november controles uitgevoerd in de gemeenten Asten, Deurne en Helmond. In elke gemeente werd één locatie bezocht. Bij de controles zijn diverse overtredingen geconstateerd. Tegen enkele zaken is direct opgetreden, naar andere zaken vindt verder onderzoek plaats.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Aangepaste openingstijden

Vanaf maandag 4 januari zijn de openingstijden van het gemeentehuis als volgt:


Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken. We overleggen dan met u hoe noodzakelijk de afspraak is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen.

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak als u klachtenvrij bent.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen