Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 5 oktober 2017

Zondag is het zover! Dan houden wij een open dag van 12.00 tot 17.00 uur. De voorbereidingen zijn in volle gang. In onderstaand bericht leest u daar meer over. Daarnaast ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Diverse leuke activiteiten tijdens open dag gemeentehuis komende zondag

Deze zondag houden wij een open dag! Tussen 12.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van de gemeente. Ook de politie, brandweer, Zorg in Deurne en nog veel meer partijen waar we mee samenwerken zijn vertegenwoordigd. In en rond het gemeentehuis krijgt u informatie over ruim 20 verschillende thema’s, kunt u meedoen aan activiteiten en speeddaten met de burgemeester, wethouders en leden van de gemeenteraad.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Wethouder Marinus Biemans gaat voorlezen op de Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober is het weer de Dag van de Duurzaamheid. Speciaal voor deze dag is er een nieuw boek “De wereld van Voedsel” verschenen over het thema voedsel. Wethouder Biemans gaat uit deze duurzame verhalenbundel een verhaal voorlezen voor groep 3 bij basisschool De Pyramide.

lees verder...

Leef! leeft voort

Het sport- en cultuurstimuleringsprogramma Leef! Deurne gaat ook na 2017 verder. Alle betalende samenwerkingspartners zetten op maandag 2 oktober letterlijk hun handtekening op een doek voor een verlenging met vijf jaar.

lees verder...

Verspreiding van jodiumtabletten

Alle gezinnen met kinderen onder de 18 jaar in onze gemeente ontvangen in oktober jodiumtabletten. U ontvangt de tabletten van de Rijksoverheid, in een verzegeld kartonnen doosje met daarin 10 tabletten en een informatiebrochure. De jodiumtabletten zijn bedoeld voor het geval zich een kernongeval zou voordoen.

lees verder...

Gemeenteraad stemt in met voorstel ‘Huis voor de samenleving’

De gemeenteraad heeft op dinsdag 7 november de begroting 2018 vastgesteld. Hiermee heeft de raad ingestemd met het voorstel om het gemeentehuis te verbouwen tot een toekomstbestendig 'Huis voor de samenleving'.

lees verder...

De bladkorven komen er weer aan

In de week van 9 tot en met 13 oktober worden er in onze gemeente ongeveer 275 bladkorven geplaatst. Ze staan in de bebouwde kom. De korven zijn bedoeld om bladeren in te gooien.

lees verder...

Terug

Pagina opties