Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 5 september 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Stoptober 2019, ga jij de uitdaging aan?

Op vrijdag 6 september gaat de landelijke campagne van Stoptober van start. Op 1 oktober begint de 28 dagen niet roken reis. Deelnemers aan Stoptober worden elke dag gesteund en aangemoedigd om het vol te houden, met de Stoptober app en op social media.

lees verder...

Bent u of kent u iemand die een idee voor de buurt of wijk heeft?

Ga dan de uitdaging Kern met Pit aan! Of het nu gaat om een buurtmusical, zorgapp, basketbalveld, buurtmoestuin of het starten van een kunstproject in de buurt: door mee te doen met Kern met Pit kunnen bevlogen inwoners binnen een jaar hun dromen waarmaken. Tijdens dit jaar staat KNHM foundation voor je klaar met gratis advies, een eigen coach, gratis workshops, een landelijk netwerk, netwerkbijeenkomsten en hulp van ingenieursbureau Arcadis.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen