Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 7 februari 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiƫle bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Inloopavond uitbreiding blauwe zone Spoorzone

Een aantal bewoners van Spoorzone Middengebied hebben de gemeente gemeld dat zij overlast ervaren van het parkeren door treinreizigers. Op een aantal plaatsen is er een blauwe zone aangelegd die dat tegen gaat, onder andere aan een gedeelte van de Fabriekstraat. Deze blauwe zone blijkt effectief te zijn, mede doordat er wordt gehandhaafd.

lees verder...

Lokale belastingen: heeft u al een automatische incasso?

Het aanslagbiljet voor gemeentelijke en waterschapsbelastingen valt eind februari weer op de mat. U kunt uw aanslagbiljet betalen met automatische incasso in tien termijnen. U betaalt uw aanslagbiljet dan altijd op tijd. Zonder automatische incasso bent u zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de belastingaanslagen. Hiervoor gelden twee betalingstermijnen, eind maart en eind mei, in plaats van tien bij automatische incasso.

lees verder...

Snelheidscontroles

De politie heeft op 3, 4 en 5 februari snelheidscontroles gehouden op de Zeilbergsestraat, Snoertsebaan, Helmondsingel en Milhezerweg.

lees verder...

Terug

Pagina opties