Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 7 maart 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiële bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Beweegcoach ondersteunt mensen met beperking bij het vinden van een sport

Wilt u graag (meer) bewegen of sporten, maar vindt u het lastig een passende sport te vinden door uw beperking of chronische ziekte?  Uniek Sporten Brabant, een initiatief van de provincie Noord-Brabant, ondersteunt zoveel mogelijk Brabanders bij het vinden van een passende sport. Niet voor iedereen is bewegen even vanzelfsprekend. Terwijl regelmatig bewegen juist heel belangrijk is en veel voordelen heeft. Bij Uniek Sporten de Peel kunt u zonder kosten samen met de beweegcoaches ontdekken wat het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Daarnaast ondersteunen de beweegcoaches bij het regelen van vervoer en het aanvragen van hulpmiddelen.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Aangepaste openingstijden gemeentehuis


Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen.

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis, laat u testen op het coronavirus en maak een nieuwe afspraak op het moment dat u klachtenvrij bent.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op de nieuwe website zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen