Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 7 maart 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiƫle bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Beweegcoach ondersteunt mensen met beperking bij het vinden van een sport

Wilt u graag (meer) bewegen of sporten, maar vindt u het lastig een passende sport te vinden door uw beperking of chronische ziekte?  Uniek Sporten Brabant, een initiatief van de provincie Noord-Brabant, ondersteunt zoveel mogelijk Brabanders bij het vinden van een passende sport. Niet voor iedereen is bewegen even vanzelfsprekend. Terwijl regelmatig bewegen juist heel belangrijk is en veel voordelen heeft. Bij Uniek Sporten de Peel kunt u zonder kosten samen met de beweegcoaches ontdekken wat het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Daarnaast ondersteunen de beweegcoaches bij het regelen van vervoer en het aanvragen van hulpmiddelen.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen