Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 7 september 2017

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Herinrichting dorpskern Neerkant

In Neerkant gaat het centrum op de schop. De Dorpsstraat, vanaf de Vinkenbroek tot aan de Pijlkruidweg, de St. Vincentiusstraat en een stukje van de Uitleg worden volledig opnieuw ingericht.

Het project is ontstaan op initiatief van Neerkant zelf. Leefbaar en Vitaal Neerkant speelt hierin een belangrijke rol. Ondersteund door de gemeente Deurne heeft Leefbaar en Vitaal Neerkant een compleet nieuw centrum ontworpen.

lees verder...

Praat mee over de verlichting in uw buurt

De gemeenteraad van Deurne heeft in de zomer van 2015 een nieuw beleidsplan voor de openbare verlichting vastgesteld. In dit plan staan 3 pijlers centraal:

  • Bijplaatsen van oriëntatie verlichting op belangrijke (school)fietsroutes;
  • Verwijderen van verlichting in het buitengebied;
  • Vervangen van bestaande verlichting door ledverlichting

Dit doet de gemeente niet alleen, maar samen met de dorps- en wijkraden in de gemeente. Niet in alle gebieden in onze gemeente zijn echter dorps- of wijkraden. Daarom richten we ons tot u.

lees verder...

Wilt u de lunch verzorgen in het gemeentehuis?

Heeft u een cateringbedrijf, broodjeszaak, lunchroom of andere zaak in de gemeente Deurne en wilt u graag de lunch verzorgen in het gemeentehuis? Dan dagen wij u uit om met creatieve ideeën te komen.

lees verder...

Geef uw mening over de visie Centrumring Deurne

De gemeente is bezig met het opstellen van een visie voor de centrumring. Dit is de ringweg rond het centrum van Deurne. Het doel van de visie is om alle initiatieven rond deze ring zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Er ligt nu een conceptvisie.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen