Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 8 november 2018

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiële bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Meld uw evenement voor het jaar 2019 vóór 1 december 2018

In december 2018 wordt het evenementenrooster voor het jaar 2019 opgesteld. Het evenementenrooster wordt gebruikt om te beoordelen of meerdere vergunningplichtige evenementen tegelijkertijd kunnen plaatsvinden, zonder dat dit tot onoverkomelijke bezwaren leidt. Om dit rooster te kunnen maken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk toekomstige vergunningplichtige evenementen bekend zijn bij de gemeente.

lees verder...

Begroting 2019 vastgesteld

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van dinsdag 6 november unaniem de gemeentebegroting voor het jaar 2019 vastgesteld. In de begroting wordt aangegeven waar de gemeente het geld aan wil uitgeven.

lees verder...

Terug

Pagina opties