Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 8 september 2016

Zoals u van ons gewend bent op donderdag ontvangt u hierbij een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Vacature onafhankelijk voorzitter Regionale cliëntenraad Werkbedrijf Atlant-De Peel

Werkbedrijf Atlant-De Peel voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren. De Participatiewet geeft aan dat voor de werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden er per gemeente (lokale) cliëntenraden worden ingesteld. Deze vaardigen elk vertegenwoordigers af voor de regionale cliëntenraad. Voor dit overkoepelend orgaan is het Werkbedrijf Atlant-De Peel op zoek naar een onafhankelijk voorzitter.

lees verder...

Aanbrengen raildempers

In de nacht van zondag 11 op maandag 12 september worden er raildempers aangebracht aan het spoor ter hoogte van de Griendtsveenseweg 76, 78 en 80. Dit gebeurt over een lengte van 128 meter. De werkzaamheden vinden plaats tussen 23.00 en 7.00 uur.

lees verder...

Excursie Buntven

Vanaf de tweede helft van september worden er werkzaamheden uitgevoerd in het gebied rond het Buntven. Er wordt met machines gewerkt, er worden bomen gezaagd en sloten worden gedempt. Wilt u weten wat er gaat gebeuren en waarom dit gebeurt? Loop dan mee met de excursie van Bosgroep Zuid Nederland op zondag 11 september.

lees verder...

Ontmoetingsdag op woensdag 14 september

Op woensdag 14 september organiseert de Kring KBO een ontmoetingsdag voor inwoners van 55 jaar en ouder. Ook andere inwoners van Deurne zijn van harte welkom. De ontmoetingsdag vindt plaats in het Cultuurcentrum aan het Martinetplein 1 en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

lees verder...

22 September; Voorlichtingsbijeenkomst ‘Hoera een baby’

Op donderdag 22 september wordt door het Consultatie Bureau Deurne in samenwerking met het CJG Deurne weer een groepsvoorlichting gegeven. Dit keer met als thema: ‘Hoera een baby’.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst krijg je informatie over de algemene ontwikkeling, zoals het slapen, huilen en voeden, van je baby. Daarnaast zijn er tips bij het spelen en praten met je kindje. Ook zal er volop ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen met andere jonge ouders. Natuurlijk is je baby van harte welkom!

lees verder...

Nationale fietstelweek 2016

Op maandag 19 september start het grote nationale fietsonderzoek. Net als vorig jaar gaan de initiatiefnemers van de Nationale Fietstelweek al onze fietsbewegingen in kaart brengen. Waar fietsen we door? Waar hebben we oponthoud? Waar is het druk? Hoe meer we weten, hoe beter we onze fietspaden kunnen verbeteren. Meedoen is zo leuk en makkelijk als fietsen zelf. Alles wat je nodig hebt: je fiets en de gratis Fietstel-app. Je maakt dan meteen kans op 1 van de 25 Veloretti fietsen in jouw favoriete kleur.

lees verder...

Inloopbijeenkomsten over N279 Veghel-Asten

De provincie Noord-Brabant, diverse gemeenten, waterschap Aa en Maas en Rijkswaterstaat werken samen aan het realiseren van een snelle, veilige, slimme en toekomstbestendige N279 tussen Veghel en Asten. Op donderdag 15 en dinsdag 20 september vinden er inloopbijeenkomsten plaats over deze weg. U bent daarbij van harte welkom.

lees verder...

Sluitingstijden horeca tijdens kermis in Helenaveen

Tijdens de kermis in Helenaveen, die duurt van zaterdag 10 tot en met dinsdag 13 september, gelden andere sluitingstijden voor de horeca, gelegen nabij de kermis, dan normaal.

lees verder...

Militaire oefeningen in Deurne

Van 12 tot en met 16 september 2016 vindt er een geplande militaire oefening plaats in Deurne.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen