Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 9 augustus 2018

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiƫle bekendmakingen van deze week bekijken.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Boeren mogen langer mest uitrijden

Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft op donderdag 23 augustus definitief besloten tot het verlengen van de periode waarin boeren mest kunnen uitrijden. Normaal eindigt die periode eind augustus, maar vanwege de droogte kan er nu tot half en in een aantal gevallen tot eind september mest worden uitgereden.

lees verder...

Liesselseweg afgesloten

Van maandag 20 tot en met maandag 27 augustus is de Liesselseweg afgesloten tussen de kruising met de Fabriekstraat / Hub van Doorneweg en de rotonde bij de Theo van Doesburgstraat / Energiestraat. De weg is in beide richtingen dicht. De omleiding wordt aangegeven met gele borden.

lees verder...

Wees extra alert in de natuur

Het is al een langere tijd droog in onze regio en dat betekent dat het risico op natuurbranden hoog is. Brandweer, Staatsbosbeheer, politie en gemeente Deurne roepen iedereen die de natuur in gaat op om extra alert te zijn.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen