Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 9 februari 2017

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Inwoners Peelgemeenten geven huishoudelijke ondersteuning een ruime voldoende

De Peelgemeenten (Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren) bieden huishoudelijke ondersteuning aan volgens de werkwijze van een “schoon en leefbaar huis”. In oktober en november 2016 is er een kwaliteitsmeting gedaan, die een goed beeld geeft van het functioneren van de huishoudelijke ondersteuning volgens deze nieuwe werkwijze. Uit deze meting blijkt dat mensen een ruime voldoende geven voor de huishoudelijke ondersteuning die zij ontvangen.

lees verder...

Gemeenteraad stemt in met plan 'Samen Deurne Centrum verbeteren'

De gemeenteraad heeft op dinsdagavond 7 februari het plan 'Samen Deurne Centrum verbeteren' goedgekeurd. Dit betekent dat het plan uitgevoerd kan worden. Het plan bevat, naast gratis parkeren in de ochtenden en op zon- en feestdagen de hele dag (vanaf 1 april 2017), nog veel meer acties om het centrum van Deurne aantrekkelijker te maken voor inwoners, klanten en bezoekers.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Hemelvaart gesloten

Het gemeentehuis en Zorg in Deurne is op donderdag 13 mei gesloten.

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen