Nieuwsmail gemeente Deurne, vrijdag 30 maart 2018

In deze nieuwsmail leest u de laatste actuele nieuwsberichten, de gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeente en Zorg in Deurne gesloten op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag

Het gemeentehuis en Zorg in Deurne zijn gesloten op vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) en maandag 2 april (2e Paasdag). Ook telefonisch zijn wij dan niet bereikbaar.

lees verder...

VVV en de politie blijven gehuisvest in gemeentehuis Deurne

De VVV is overeengekomen met de gemeente om ook na 31 maart in het gemeentehuis gehuisvest te blijven. Teruggaan naar Markt 14 bleek financieel niet haalbaar en de samenwerking is het afgelopen half jaar door zowel de gemeente als de VVV als positief ervaren. De wens om met de VVV een locatie aan de Markt te behouden, is hiermee mogelijk geworden.

lees verder...

Nieuw ontwerpbestemmingsplan N270 Langstraat

De provincie Noord-Brabant en de gemeente Deurne werken samen aan de herinrichting van de N270 Langstraat tussen Deurne (Walsberg) en de grens met Limburg. Hiermee willen we de veiligheid, doorstroming en leefbaarheid op en rond de weg verbeteren.

lees verder...

Bestuursovereenkomst verbetering spoorwegovergang Vlierdenseweg ondertekend

Deurne kreeg op maandag 26 maar belangrijk bezoek. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat kwam naar Deurne voor de ondertekening van een bestuursovereenkomst tussen het ministerie en de gemeente Deurne voor de verbetering van de spoorwegovergang Vlierdenseweg.

lees verder...

Wethouder zoekt tafelgenoten

Wethouder Marinus Biemans nodigt u uit. Samen met u wil de wethouder graag, onder het genot van een diner, spreken over samen energie én geld besparen. Er zijn nog enkele plekken te vergeven. De gemeente organiseert dit huiskamerdiner samen met Buurkracht.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen