Nieuwsmail gemeente Deurne, vrijdag 4 mei 2018

In deze nieuwsmail leest u de laatste actuele nieuwsberichten, de gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Cultuursubsidie ‘Verhaal van Deurne’

Vertelt uw project ‘Het Verhaal van Deurne’? Werkt u samen met andere partijen en is het leerzaam voor anderen? Dan komt u in aanmerking voor een bijdrage van de gemeente.

lees verder...

Informatieavond over zonnepanelen

Wilt u graag zelf uw energie opwekken met zonnepanelen, maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Kom dan naar de informatieavond over het regionale zonnepanelenproject De Groene Zone. Met dit project krijgt u de kans om zonnepanelen op het dak van uw huis te plaatsen, zonder technische kennis en zonder inzet van eigen geld bij de start. We willen u volledig ontzorgen. Een serviceprovider levert de technische kennis en de gemeente verstrekt u een lening (looptijd 15 jaar, rente 1,35%).

lees verder...

Subsidieregeling ‘Mondiale Bewustwording 2018’

Zet u zich als organisatie in voor mondiale bewustwording? Voor projecten heeft de gemeente Deurne in 2018 een subsidie beschikbaar. U kunt een aanvraag doen tot 1 juni 2018.

lees verder...

Inwonerpanel Deurne Denkt Dynamisch

Als gemeente maken we veel plannen voor alle dorpen en wijken in Deurne. We maken beleid en voeren dat uit. Uw mening vinden we daarbij belangrijk. Hoe meer we weten wat ú belangrijk vindt, hoe beter we samen met u daarop in kunnen spelen.

lees verder...

Terug

Pagina opties