Nieuwsmail gemeente Deurne, vrijdag 5 januari 2018

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsmail van 2018. Deze week zijn er geen officiĆ«le bekendmakingen. Die zijn er volgende week wel weer. Dan staan de publicaties ook in het Weekblad voor Deurne. Verderop in deze nieuwsmail kunt u daar meer over lezen.

Inzameling van kerstbomen

De gratis huis-aan-huis inzameling van kerstbomen is in de week van 8 tot en met 11 januari. Kijk in de digitale afvalwijzer op welke dag uw kerstboom wordt opgehaald.

lees verder...

Gewijzigde ophaaldag GFT-afval

Op maandag 1 januari was het Nieuwjaarsdag. Op die dag is er geen afval opgehaald. In de straten waar normaal op maandag het GFT-afval wordt opgehaald, gebeurt dat nu op zaterdag 6 januari. Zet u de GFT-bak a.u.b. voor 7.30 uur aan de straat.

lees verder...

Publicaties in het Weekblad voor Deurne

Sinds donderdag 11 januari vindt u bij de gemeenteberichten in het Weekblad voor Deurne informatie over vergunningen, bestemmingsplannen en meldingen. In het weekblad kunt u zien welke omgevingsvergunningen zijn aangevraagd of verleend, welke bestemmingsplannen ter inzage liggen en welke meldingen zijn ingediend.

lees verder...

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Mak

Burgemeester Hilko Mak heeft op maandag 1 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Deurne, bij aanwezigheid van zo'n 150 gasten, zijn nieuwjaarstoespraak gehouden. In deze toespraak is hij ingegaan op verschillende onderwerpen die voor Deurne belangrijk zijn, zoals woningbouw, het spoor, de landbouw en het gebruik van social media door jongeren.

lees verder...

Weten wanneer het afval wordt opgehaald? Gebruik de nieuwe digitale Afvalwijzer

De digitale afvalkalender is in een nieuw jasje gestoken en heet voortaan de digitale afvalwijzer. U kunt uw persoonlijke afvalwijzer voor 2018 raadplegen op www.mijnafvalwijzer.nl.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen