Nieuwsmail gemeente Deurne,20 mei 2020

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Toespraak burgemeester over het coronavirus en de brand in de Deurnese Peel

Burgemeester Hilko Mak heeft op dinsdag 19 mei de raadsvergadering geopend met een toespraak. In deze toespraak ging hij in op de zaken waar de gemeente Deurne de afgelopen periode door is getroffen: het coronavirus en de grote brand in de Deurnese Peel.

lees verder...

Bent u binnenkort ook onweerstaanbaar?

Hitte, droogte, wateroverlast. Iedereen heeft de afgelopen jaren meegemaakt wat een veranderend klimaat betekent. Samen met u willen we onze gemeente weerbaar maken tegen het veranderende klimaat. Oftewel ‘Onweerstaanbaar’. U kunt daarbij een belangrijke bijdrage leveren.

lees verder...

Informatiepanelen informeren inwoners en bezoekers over activiteiten en nieuwsfeiten in Deurne

Eén van de actiepunten uit het Centrumplan ‘Samen Deurne Centrum verbeteren’ is de plaatsing van digitale informatiepanelen. Deze week zijn de vier informatiepanelen geplaatst op de belangrijke toegangswegen Houtenhoekweg, Binderensedreef, Vlierdensedreef en de Liesselseweg. De duurzame LED-schermen zijn een mooi middel om de eigen bewoners en bezoekers actief te informeren over de talrijke evenementen en belangrijke nieuwsfeiten uit de gemeente. Een extra promotiemiddel om het centrum van Deurne op de kaart te zetten.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen