Vergunningen inzien

Via onderstaand overzicht kunt u plannen inzien. Op dit moment is het niet mogelijk om de documenten bij de aanvraag in te zien door een storing. Hieraan wordt gewerkt. We hopen dat we u zo spoedig mogelijk weer de gewenste dienstverlening kunnen geven.

Wij wijzen u erop dat dit geen formele publicaties zijn. U vindt hieronder alleen de ingediende gegevens en de genomen besluiten. 

Deze site wordt bijgewerkt als er nieuwe documenten zijn en is uitsluitend bedoeld om u extra te informeren over de gevraagde en afgeronde plannen.

Door een storing zijn dossiers die tussen 10 januari 2018 en 15 mei 2018 aangemaakt niet in te zien. Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met ons Klantcontactcentrum, telefoonnummer 0493-38 77 11. 

Alle officiƫle bekendmakingen en publicaties van de gemeente Deurne over aanvragen, ontwerpbesluiten, vergunningen en ruimtelijke plannen vindt u op www.overheid.nl. Deze vinden wekelijks digitaal plaats.

De bouwtekeningen die u op deze manier kunt inzien zijn auteursrechtelijk beschermd. Met uitzondering van eigen gebruik ten behoeve van de betreffende omgevingsvergunning is het niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de architect (delen van) deze bouwtekeningen:

  • te vermenigvuldigen
  • op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand
  • openbaar te maken in enige vorm of op enigerlei wijze.

Doet u dit toch, dan kunt u strafrechtelijk vervolgd worden. 

Het kan zijn dat u een plan niet kunt vinden. Neem dan contact op met het ons Klantcontactcentrum, zij helpen u graag verder.

contact opnemen

Zoek in vergunningen

Snel naar

ma 10 dec. '18 - zo 16 dec. '18

Terug

Pagina opties