Vergunningen inzien

Binnenkort gaan wij deze pagina verwijderen. We blijven wel dezelfde service verlenen. Voortaan kunt u vergunningen en de belangrijkste documenten inzien op de pagina bekendmakingen.

Via onderstaand overzicht kunt u plannen inzien. Deze site wordt bijgewerkt als er nieuwe documenten zijn en is uitsluitend bedoeld om u extra te informeren over aangevraagde en afgeronde plannen. 

Wij wijzen u erop dat dit geen formele publicaties zijn. Alle officiĆ«le bekendmakingen en publicaties van de gemeente Deurne over aanvragen, ontwerpbesluiten, vergunningen en ruimtelijke plannen vindt u op www.overheid.nl. Deze vinden wekelijks digitaal plaats en vindt u ook terug bij Bekendmakingen en publicaties 

Het kan zijn dat u een plan niet kunt vinden of vragen heeft. Neem dan contact op met ons Klantcontactcentrum, telefoonnummer 0493-38 77 11, zij helpen u graag verder.

contact opnemen

Copyright 

De bouwtekeningen die u op deze manier kunt inzien zijn auteursrechtelijk beschermd. Met uitzondering voor het eigen gebruik voor de betreffende omgevingsvergunning is het niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de architect (delen van) deze bouwtekeningen:

  • te vermenigvuldigen
  • op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand
  • openbaar te maken in enige vorm of op enigerlei wijze.

Doet u dit toch, dan kunt u strafrechtelijk vervolgd worden.

 Bekendmakingen en publicaties

Zoek in vergunningen

Snel naar

ma 20 jan. '20 - zo 26 jan. '20

omgevingsvergunning
Zaaknummer: Adres: Plaats:
HZ-2019-1621 Voortseweg 6 Deurne
HZ-2019-1255 Fabriekstraat 24 Deurne
Terug

Pagina opties