Stemmen bij het Drive-In stembureau

De gemeente Deurne maakt het voor haar inwoners mogelijk om tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 te stemmen in een drive-in stembureau, gelegen aan de Binderendreef. 

Coronavirus en stembureaus

In alle stembureaus worden maatregelen genomen zodat iedereen veilig kan gaan stemmen. Elk stembureau wordt aangepast met looproutes, spatschermen en desinfecterende zeep. Het gebruik van een mondkapje is verplicht.

Daarnaast bieden wij ook de gelegenheid om vanuit je auto te stemmen in het drive-in stembureau. Iedere inwoner van de gemeente Deurne met een geldige stempas en identiteitsbewijs kan in zo’n drive-in stembureau zijn of haar stem uitbrengen. Om de stemvrijheid en het stemgeheim te waarborgen mogen er geen andere volwassenen in de auto zitten. In de aanloop naar de verkiezingen worden alle spelregels duidelijk gecommuniceerd via de lokale media en via de gemeentelijke communicatiekanalen. 

Terug

Pagina opties

Aangepaste openingstijden

De openingstijden van het gemeentehuis zijn als volgt:


Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken. We overleggen dan met u hoe noodzakelijk afspraak is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen.

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak als u klachtenvrij bent.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen