Er is extreme rookoverlast, wat moet ik nu doen?

Voor acute noodsituaties, bijvoorbeeld bij extreme rookoverlast, kunt u contact opnemen met het alarmnummer 112. De brandweer kan dan metingen komen verrichten. Sluit ramen en deuren en zet de ventilatie uit. Zo houdt u de rook zo veel mogelijk uit uw woning.

Vindt u het niet prettig om in uw woning te verblijven door de rookoverlast? Dan kunt u er voor kiezen om de nacht op een andere plek door te brengen. Wij vragen u om zelf onderdak te zoeken bij familie of bekenden. Houdt u, wanneer u bij familie of bekenden verblijft, rekening met de coronamaatregelen. Mocht u zelf geen onderdak kunnen regelen, dan kunt u contact met de gemeente opnemen op telefoonnummer 0493-387711.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen