Ik heb klachten door de rook. Wat kan ik doen?

Nu de brand langer duurt en er al langere tijd sprake is van rook- en geuroverlast, hebben we aan de GGD gevraagd om aan te geven wat hier de gevolgen van kunnen zijn. De GGD geeft het volgende aan: bij rookoverlast kunt u last krijgen van onder andere hoofdpijn of lichte prikkeling van de luchtwegen. Op het moment dat de geur verdwijnt of u in een andere omgeving bent, zullen deze klachten verdwijnen. Behoort u tot een risicogroep (bijvoorbeeld omdat u luchtwegklachten heeft) dan kunt u langer last hebben van deze klachten. Het advies is om bij aanhoudende klachten uw huisarts of behandelend arts te raadplegen.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen