Is er nog gevaar voor omwonenden?

De smeulende veenbrand is onder controle. Door een combinatie van de inzet door Staatsbosbeheer en de aannemer én de regen van de afgelopen week zijn de smeulhaarden flink gedoofd. Het belangrijkste is vooral dat de rookoverlast voor de bewoners flink is afgenomen. De verwachting is op dit moment (16 juni) dat er geen gevaar meer kan ontstaan voor omwonenden.

Er zijn mogelijk wel nog ondergrondse smeulhaarden. Staatsbosbeheer blijft de situatie goed in de gaten houden. Zodra er een nieuwe smeulhaard wordt ontdekt, wordt daar actie op ondernomen.

U kunt mogelijk wel nog overlast hebben van rook of geur. Op deze pagina vindt u een advies hoe u dan het beste kunt handelen.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen