Waarom ruik in nog rooklucht?

De smeulhaarden zijn flink gedoofd, maar het kan zijn dat u toch nog rook- en geuroverlast heeft. Het is afhankelijk van de weersomstandigheden in welk gebied deze overlast zich voordoet. Dit is afhankelijk van de windrichting, windsterkte en temperatuur. Heeft u last van de rook? Blijf binnen, sluit ramen en deuren en zet de ventilatie uit. Ventileer het huis op momenten dat de rook weer is weggetrokken. Rook is nooit gezond. Kijk voor meer informatie op www.blijfuitderook.nl.

De brandweer blijft elke dag de weersomstandigheden in de gaten houden. Aan de hand daarvan wordt bekeken of er mogelijk grotere rook- of geuroverlast kan ontstaan. Op het moment dat dat het geval is, wordt u gewaarschuwd. Op deze pagina leest u hoe wij u waarschuwen op het moment dat er grotere rookoverlast wordt verwacht.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen