Onderhoud riolering

Op maandag 15 juni start aannemer Van Horssen Wegenbouw BV, in opdracht van de gemeente Deurne, met onderhoud aan de riolering op diverse locaties in de gemeente. Het onderhoud vindt onder andere plaats in Het Rijt, De Vennen, de Heiakker en enkele plekken in Neerkant. Daarbij moet gedacht worden aan het verwijderen van wortels, het repareren van kolk- en huisaansluitingen en het reinigen van het riool. De werkzaamheden duren per locatie naar verwachting 1 of 2 dagen. Eind juli zijn alle werkzaamheden afgerond.

De aannemer informeert bewoners en ondernemers van aanliggende woningen en bedrijven voordat zij in een straat aan de slag gaan. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer lokaal omgeleid.

Er gelden in Nederland aanvullende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De aannemer neemt de adviezen van het RIVM voor de medewerkers in acht.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden?

Dan kunt u telefonisch contact opnemen met:

  • Marco Manders, uitvoerder Van Horssen Wegenbouw BV, tel. 06-13359802
  • Joost van Heck, toezichthouder Arcadis namens gemeente Deurne, tel. 06-27061570
Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen