Overzicht wegwerkzaamheden 2020

Ook dit jaar wordt er op verschillende plekken aan de weg gewerkt in de gemeente Deurne. Werkzaamheden worden uitgevoerd omdat bijvoorbeeld het riool of het wegdek wordt vervangen of om situaties veiliger te maken of de doorstroming te verbeteren. Werkzaamheden brengen vaak overlast voor omwonenden en omliggende bedrijven en hinder voor het verkeer met zich mee. Daarom informeren we u zo vroeg mogelijk over de belangrijkste werkzaamheden die dit jaar plaatsvinden. Zodra het overzicht hiervan compleet is, wordt dat op deze pagina geplaatst. Op dit moment staan er al twee belangrijke werkzaamheden vermeld.

Deurne:

Locatie: Periode: Wat gaan we doen:
Stationsstraat (tussen Pastoor Jacobsstraat en spoor) 9 september 2019 - zomer 2020 vervangen riolering, wegdek en trottoirs
Binderendreef (bij spoorwegovergang) zomer 2020 - najaar 2021 bouw van de spoortunnel

Alleen de belangrijkste wegwerkzaamheden

Het overzicht bevat de belangrijkste werkzaamheden. Het gaat om de doorgaande routes. Ook op andere plekken kunnen er wegwerkzaamheden plaatsvinden. Meer informatie over andere wegwerkzaamheden volgt op het moment dat ze bijna van start gaan.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de wegwerkzaamheden in Deurne? Volg de gemeente dan op Twitter of Facebook of meldt u zich aan voor onze digitale Nieuwsmail.

Terug

Pagina opties