Overzicht wegwerkzaamheden 2020

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste wegwerkzaamheden van dit jaar. Het gaat om de werkzaamheden aan doorgaande wegen, die impact hebben voor het verkeer en de bereikbaarheid van dorpen of wijken.

Deurne:

Locatie: Periode: Wat gaan we doen:
Stationsstraat (tussen Pastoor Jacobsstraat en spoor) 9 september 2019 - zomer 2020 vervanging riolering, wegdek, trottoirs, kabels en leidingen, aanleg waterberging, aanplant bomen en groen
Schommerveld en Griegstraat 3e of 4e kwartaal asfaltonderhoud
Binderendreef (bij spoorwegovergang) start aanleg na 2020 (planning nog niet bekend) bouw van de spoortunnel

Liessel

Locatie: Periode: Wat gaan we doen:
Mgr. Berkvensstraat zomerperiode herinrichting en wegonderhoud
Tramweg, Blokhuisweg, Slootweg en Rodegraafweg 3e of 4e kwartaal asfaltonderhoud

Neerkant

Locatie: Periode: Wat gaan we doen:
Dorpsstraat (tussen Buizerdweg en Hazenpad) 9 maart - begin juni rioolvervanging
Vuurlinie en Limburgseweg 3e of 4e kwartaal asfaltonderhoud

De genoemde periodes kunnen nog wijzigen door weersomstandigheden of andere factoren. Ook kunnen er gedurende het jaar andere werkzaamheden bij komen, bijvoorbeeld wanneer er onderhoud aan het asfalt nodig is. Daarnaast kunnen er werkzaamheden aan kabels en leidingen plaatsvinden door nutsbedrijven. Het gaat dan echter niet om grotere werkzaamheden over een langere periode.

Hinder zo veel mogelijk beperken

Het is onvermijdelijk dat wegwerkzaamheden hinder opleveren voor omwonenden, aanliggende winkels en bedrijven en de weggebruiker. Woningen, winkels en bedrijven zijn tijdelijk minder goed bereikbaar en de weggebruiker moet gebruik maken van een omleidingsroute. In overleg met de aannemers proberen we de hinder zo veel mogelijk te voorkomen en beperken. Dit doen we door het werk op te delen in fases, zodat niet de hele straat in één keer is afgesloten, het zo duidelijk mogelijk aangeven van de omleidingsroutes en goede communicatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de wegwerkzaamheden in Deurne? Volg de gemeente dan op Twitter of Facebook of meldt u zich aan voor onze digitale Nieuwsmail.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

We vragen dit omdat we het risico op besmetting met het coronavirus zo veel mogelijk willen beperken. U kunt alleen nog telefonisch een afspraak maken. Samen met u overleggen we hoe dringend uw verzoek is.

Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met 0493-387711.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u om thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast: 

Maandag: 9.00 – 12.30 uur en 17.00 – 19.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 12.30 uur

De gemeente blijft telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Zorg in Deurne is ook op vrijdagmiddag bereikbaar, tot 17.00 uur.

Deze maatregel geldt vooralsnog tot en met maandag 6 april 2020.

De milieustraat is tot en met maandag 6 april gesloten.

Wij verzoeken u om het afval tijdelijk thuis te bewaren tot de milieustraat weer open is. Let op, u kunt uw afval niet brengen naar een milieustraat in een andere gemeente. Daar wordt bij de ingang gecontroleerd of u uit die gemeente komt. Onze excuses voor het ongemak.

Gelezen