Wegwerkzaamheden Dorpsstraat in Neerkant

Op maandag 9 maart start aannemer Van Horssen Wegenbouw BV, in opdracht van de gemeente Deurne, met de vervanging van de riolering in de Dorpsstraat in Neerkant. Het gaat om het gedeelte tussen de Buizerdweg en het Hazenpad. De werkzaamheden duren naar verwachting tot begin juni.

Er gelden in Nederland aanvullende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De werkzaamheden aan de Dorpsstraat gaat vooralsnog door zoals gepland. De aannemer neemt de adviezen van het RIVM voor de medewerkers in acht.

Omleidingsroutes

Tijdens de werkzaamheden is de Dorpsstraat afgesloten voor het verkeer, tussen de Buizerdweg en het Hazenpad. Het verkeer vanuit Neerkant richting Liessel en de A67 wordt omgeleid via Veenpluisweg en Bospeelweg. Verkeer de andere kant op, vanaf Liessel en de A67 richting Neerkant wordt omgeleid via de Buizerdweg, Kleine Heitrak en Ericaweg. Met deze verdeling wordt voorkomen dat er tegemoetkomend verkeer is op deze omleidingsroutes. Er worden voorzieningen getroffen, zodat de sportvelden tijdelijk bereikbaar zijn vanuit Neerkant via de Moostdijk.

Geen afsluiting voor fietsers

Voor fietsers is er geen afsluiting. Zij kunnen gebruik blijven maken van het fietspad naast de Dorpsstraat. Wel zullen fietsers moeten afstappen ter hoogte van de werkzaamheden.

Andere route bus

De lijnbus rijdt tijdens de werkzaamheden via een andere route. Vanuit Meijel rijdt de bus via de N279 en Buizerdweg. De haltes in Neerkant komen te vervallen. Er komt een tijdelijk halte nabij de kruising Buizerdweg-Heitrak.

Werkzaamheden in twee fases

Om de overlast voor aanwonenden te beperken, voert de aannemer de werkzaamheden uit in twee fasen:

  1. Gedeelte tussen het Hazenpad en de inrit naar Manders bouwmarkt
  2. Gedeelte tussen inrit Manders bouwmarkt en Heitrak huisnummer 6

Heeft u vragen over deze werkzaamheden?

Dan kunt u telefonisch contact opnemen met:

  • Niels Blonk, uitvoerder Van Horssen Wegenbouw, tel. 06-20156834
  • Theo van Gend, toezichthouder Gemeente Deurne, tel. 06-52304343
Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen