Wegwerkzaamheden Zandbosweg

Er wordt overlast ervaren van hoge snelheden op de Zandbosweg tussen de Visser en Houtenhoekweg. Om de inrichting van de weg beter aan te laten sluiten op een 30 km/uur zone gaan we enkele groenstroken aanbrengen. Deze komen aan de kant van de parkeerstrook waardoor de rijbaan op deze locaties visueel smaller wordt. Hierdoor wordt de snelheid verlaagd, blijft het parkeren aan de Zandbosweg mogelijk en krijgt het wegvak een groenere uitstraling.

Daarnaast wordt onderhoud gepleegd aan de trottoirs en parkeerstrook aan de zijde van huisnummer 133. De werkzaamheden starten afhankelijk van de weersomstandigheden in week 13.

Wilt u zien hoe de nieuwe situatie er uit komt te zien? Bekijk hieronder het schetsontwerp en een 3D animatiefilm.

Terug

Pagina opties

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken, bel naar 0493-38 77 11. We overleggen dan met u hoe dringend de afspraak is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen